Специално туристическо предложение за Дефиле „Вино и гурме“

Специално туристическо предложение за Дефиле „Вино и гурме“

Съвет по туризъм – Пловдив и Plovdiv CityCard разработиха нов продукт специално за събитието, от който могат да се възползват всички гости на града, които имат интерес да посетят събитието и да си направят туристическа обиколка на най-посещаваните обекти в града безплатно или срещу отстъпки.

 

Специалното туристическо предложение носи името Plovdiv City Card – Дефиле „Вино и гурме“. Това е лимитирана серия City Card, която важи само за 11 и 12 Май, 2019 г.

 

Ползите при закупуване на лимитирана серия City Card са:

– 8 безплатни дегустации на вино по време на Дефиле “Вино и гурме” /11-12 Май/ с подаръчен комплект, който включва: брандирана стъклена чаша, държач, торбичка с разделение за 2 бутилки вино

– Безплатен вход за 10 музея и галерии

– Бонуси и отстъпки до 20 % в обекти из целия град

– Безплатно мобилно приложение и навигатор

– Безплатна карта на града

 

Двата вида карти, които се предлагат са на цени от:

  • 24-ЧАСОВА PLOVDIV CITY CARD – 33 лв.
  • 72-ЧАСОВА PLOVDIV CITY CARD – 42лв.

 

Линк към страница на лимитираните карти –>>

 

Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив организират Дефиле „Вино и гурме“   в активно сътрудничество с ОИ „Старинен Пловдив” и Университет по хранителни технологии – Пловдив, професионални гимназии и висшите учебни заведения, кетъринг-фирмите, и всички участници във винения бизнес, както и институциите свързани с културата и изкуството в града. Събитието се осъществява в подкрепа на Пловдив – Европейска столица на културата за 2019г.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *