“Уикенд в Пловдив”

„Уикенд в Пловдив“ е един от най-новите туристически фестивали, провеждан в града. Веднъж годишно и само през този уикенд имате възможност да се потопите в магията на най-стария жив град в Европа и един от най-старите в света, като се възползвате от множество атрактивни оферти и отстъпки (от -10% до -50%).

КАК ДА СЕ ВКЛЮИТЕ В УИКЕНД В ПЛОВДИВ И ДА ПОЛУЧИТЕ ОТСТЪПКИТЕ

За да се възползвате от всички отстъпки това, което трябва да направите е да се сдобиете с „Уикенд в Пловдив гривна“. Тя ще бъде Вашият пропуск за получаване на всички отстъпки в обектите участници.


ОФЕРТИТЕ

„Уикенд в Пловдив“ обединява туристическия бранш в името на туристите и гражданите. Всеки гост и пловдивчанин ще може да се възползва от множество оферти за: хотелско настаняване, заведения за всеки вкус; туристически забележителности и активности за свободното време. За да бъде преживяването още по-интригуващо и запомнящо се, организаторите са подготвили и няколко туристически активности със свободен достъп. Пълен списък с офертите може да следите на официалния сайт на събитието: www.weekendplovdiv.com

За да се възползвате от отстъпката във всеки един обект, трябва да покажете своята „Уикенд в Пловдив гривна“. 


 Следете за новини на следните адреси:

Website https://www.weekendplovdiv.com/

Facebook page: https://www.facebook.com/weekendplovdiv/

Instagram: @weekendinplovdiv