Любозар Фратев, ОУТТР и Съвет по туризъм – Пловдив – модератор I панел

Любозар Фратев, ОУТТР и Съвет по туризъм – Пловдив – модератор I панел

Любозар Фратев – председател на Организация за управление на Тракийски туристически район и Съвет по туризъм – Пловдив ще открие конференцията и ще бъде модератор в I-ви панел.

По образование инженер, по дух – също. Предприемачеството за него е призвание, постоянното общуване с хора – естествено състояние. Освен с преките си мениджърски задължения като изпълнителен директор на „Новиз“ АД, председател на Организация за управление на Тракийски туристически район, председател на Съвет по туризъм – Пловдив, председател на фондация „Дом за Пловдивската опера“, председател на Съвета за дарители на фондация „Балканския културен форум“, активно е ангажиран с дейността на редица други обществени и бизнес организации.

Като инициатор и организатор на фестивала „Дефиле на младото вино“ от 11 поредни години вече и изключителен ценител на доброто българско вино, Любозар Фратев е двигател на идеята за развитие на Тракийски туристически район, заедно с неговите приоритетни видове туризъм – винен и културен туризъм.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *