“Лайпциг” – хотел

“Лайпциг” – хотел

Адрес: Пловдив 4002, бул. “Руски” № 70
Тел.: +359 32/ 654 000, +359 32/ 654 042, 0885 538 072
Факс:+359 32/ 643 404
e-mail: reservations@leipzig.bg, sales@leipzig.bg
Уебсайт: www.leipzig.bg

Хотелски комплекс “Лайпциг” се намира в деловия център на града, в подножието на един от седемте пловдивски хълма (Бунарджика). Разположението му е изключително атрактивно – на 10 минути пеш от Архитектурно-историческия резерват „Старият Пловдив”, недалеч от Панаирния град, на 650 м от Централна жп гара и автогарите „Юг” и „Родопи”, в близост до много държавни институции, банки, културни и търговски центрове.
Хотел „Лайпциг” предлага комфорт сред уникален луксозен артистичен интериор.
Хотелът е подходящ за организиране на семинари, конференции и презентации. Конферентният център „Лайпциг” предлага шест функционални зали с различна конфигурация, оборудвани с най-съвременна техника.

Хотелският комплекс е популярен и с класическия си ресторант „Лайпциг” заради неговата изключително добрата кухня. Трите комфортни и климатизирани зали на ресторанта, както и Лоби барът, са предпочитаното място на интелектуалци, бизнесмени и ценители на качествената храна и марковите напитки. Тук се провеждат както гурме вечери и романтични партита, така и големи фирмени тържества и сватбени празненства. Залата за закуски предлага едновременно закуска на 16 човека. Срещу хотела има 4 ресторанта, които предлагат международна и традиционна българска кухня.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *