УИКЕНД В ПЛОВДИВ 2021

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

 

ФЕЙСБУК СТРАНИЦА 

Предстои най-дългият до сега, тридневен “УИКЕНД В ПЛОВДИВ” – 17,18 и 19, септември 2021. Четвъртото издание на фестивала ще се проведе в разгара на туристическия сезон в града под тепетата. Организатори са Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив. Пловдивчани и гостите на града ще имат възможността да преживеят магията на любимия Пловдив. Очакват Ви множество изненади и възможности.

Това, което трябва да направите е да резервирате датите 17,18 и 19 септември за любимият си Пловдив. Древен, вечен, културен и Европейски, той ще Ви очаква да се го преоткриете в една нова светлина.

Следете нашия сайт и социални мрежи за да бъдете сред първите, които ще се запознаят с актуалните оферти и възможности, които ще предложат специално за Вас участниците във фестивала.

“УИКЕНД В ПЛОВДИВ” е фестивал, който обединява културни средища, хотели, ресторанти, търговски обекти, както и множество културни събития, които гостоприемно ще отворят врати и ще дадат възможността на посетителите да се възползва от атрактивни отстъпки и примамливи оферти. “Уикенд в Пловдив” има за цел да представи град Пловдив, като атрактивна туристическа дестинация и чрез преференциални цени и услуги да привлече повече туристи и посетители.

 

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

ДОГОВОР ЗА УЧАСТИЕ 

 

септември 17 2021

Подробности

Начало: септември 17, 2021
Край: септември 19, 2021
Категории Събитие:
Етикети Събитие:, , ,
Уебсайт: Посетете сайта на събитието

Локация

Пловдив

Пловдив, 4000 Bulgaria

+ Google Map

Посетете сайта на локацията

Организатори

Съвет по туризъм – Пловдив
Тел: +359 888 909 960
Email:
Уебсайт: Посетете сайта на организатора
Община Пловдив
ОИ “Старинен Пловдив”