Black „Уикенд в Пловдив“- 13-15 март 2020г.

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

ПРОГРАМА –>>

КУЛТУРА –>>

РЕСТОРАНТИ И ЗАВЕДЕНИЯ –>>

ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ –>>

ХОТЕЛИ –>>

 

Black Уикенд в Пловдив! Искате ли да сте сред първите посетили историческите места в града под тепетата след емблематичната 2019г., когато градът бе Европейска столица на културата? На 13, 14 и 15 март ще имате възможност да се докоснете до магията на любимия Пловдив и то на преференциални цени, защото е Black Weekend! Очакваме ви на 13, 14 и 15 март в Пловдив, за да опознаем #ЗАЕДНО този магнетичен град!

Културните средища, ресторанти, заведения и хотели ще разгърнат гостоприемно врати и ще посрещат гостите на града и неговите жители, предлагайки примамливи отстъпки.
Посетителите на събитието ще имат възможност да се докоснат до магията на Пловдив и да се потопят в невероятната атмосфера на града, да посетят концерти, спектакли, музеи и галерии, да вкусят от специалитетите в заведенията, да релаксират и пренощуват в някой хотел.
Доброволци от университетите и училищата в града ще помагат на посетителите с информация.
Откриването на събитието ще бъде на 13 март /петък/ от 16ч.
Специалната онлайн анкетата, ще даде право на посетителите да гласуват за обекта, които най-много ги е впечатлил по време на събитието. По този начин може да се отличи най-гостоприемният културна институция, хотел, заведение.
Попълнилите анкетната ще участват в томбола с награди:
– безплатна нощувка за двама в хотел по избор;
– вечеря за двама;
– билети за двама за спектакъл по избор;
– ваучер с 50% отстъпка за Спа и релакс процедури;
– семеен билет за посещение на музей/галерия по избор.
На официална вечеря на 17 март /вторник/ ще се обявят и раздадат наградите на публиката за „Най-гостоприемният хотел, заведение, културна институция“, определени въз основа на резултатите от онлайн анкетата.
„Уикенд в Пловдив“ е неповторимо по рода си събитие, което ще се проведе за трети път на територията на България и е повод за много посетители да станат част от магията на Вечния Пловдив. Събитието се организира от Съвет по туризъм – Пловдив и община Пловдив в активно сътрудничество с Университет по хранителни технологии – Пловдив, ОИ „Старинен Пловдив“, професионални гимназии и висшите учебни заведения.

март 13 2020

Подробности

Начало: март 13, 2020 @ 4:00 pm
Край: март 15, 2020 @ 8:00 pm
Категории Събитие: