Анкета 3: Състояние и перспективи в туристическия сектор на територията на Община Пловдив

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Анкета 3

 СЪСТОЯНИЕ И ПЕРСПЕКТИВИ В ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕКТОР НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Линк към АНКЕТАТА: https://forms.gle/UPP4oaHhtePVPgHu5

След въведеното извънредно положение в страната, във връзка с COVID–19, Съвет по туризъм – Пловдив подготви анкета, която е насочена към туристическия бранш в града. Нейната цел е да се обобщи информацията за състоянието на туристическия сектор в Пловдив след въведените ограничителни мерки, както и какви са очакванията за развитието на туризма в следващите месеци.

На база получените отговори ще бъде изготвен анализ, който Съвет по туризъм – Пловдив като Ваш представител ще изложи пред държавната и местна власт (Националния борд по туризъм, Министерство на туризма, Българската туристическа камара, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация и чрез Консултативният съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив и Общински съвет Пловдив).

Анкетата ще бъде отворена до 28 февруари 2022 г. Анализът на обобщените резултати от нея ще бъдат обявени на официалния сайт на Съвет по туризъм – Пловдив www.tourismplovdiv.org .

Резултатите от анкетата ще се ползват само за нуждите на Съвет по туризъм – Пловдив и поемаме отговорността да запазим анонимността на всички, които са отговорили и на техните конкретни отговори.

КЛИКНИ ТУК, ЗА ДА ОТГОВОРИШ НА АНКЕТАТА 

февруари 02 2022

Подробности

Начало: февруари 2, 2022
Край: февруари 28, 2022
Категории Събитие:

Локация

Пловдив

Пловдив, 4000 Bulgaria

+ Google Map

Посетете сайта на локацията

Организатор

Съвет по туризъм – Пловдив
Тел: +359 888 909 960
Email:
Уебсайт: Посетете сайта на организатора