Дефиле „Уикенд в Пловдив“ 2018

Зарежда Събития

Съвет по туризъм – Пловдив ви кани да участвате в един нов проект, който дава възможност на жители и гости на града да се докоснат до магията на най-стария жив град в Европа на 9, 10 и 11 март 2018г. от 12ч. в петък до 12ч. в неделя. Това е изключителна възможност за посетителите да си подарят едно прекрасно изживяване, наслаждавайки се на уникални музейни експозиции и спектакли, както и непосредствено запознанство с хотелската и ресторантска база на града, различна от тази при обичайната им ваканция.

Музеи и галерии ще споделят своите богатства, а хотелите ще организират турове за желаещите да надникнат зад кулисите на хотелското обслужване. Посетителите могат да се възползват от допълнителните услуги на всеки един участник в събитието – Спа и Релакс центрове, басейни, фитнес зали, ресторанти и други, както и да получат промоционални карти или ваучери. Всеки участник избира каква ще е отстъпката, която ще предложи на посетителите, и под каква форма. Доброволци от университетите и училищата в града ще помагат на посетителите с информация. Входът за посетители е свободен за хотелските бази. Входът за културните институции ще бъде на преференциални цени.

Откриването на събитието ще бъде в централното фоайе на Градския дом на културата „Борис Христов“ на 9 март /петък/ от 12ч. с ретроспективна фотоизложба на тема: „История на хотелиерството в Пловдив“.

Всеки попълнил анкетна карта, която ще откриете на официалните обекти на събитието,   участва в томбола с награди – да прекара 1 ден в избран от него хотел с включена безплатна нощувка за двама и вечеря. По гласовете от анкетните карти ще бъде отличен кой е най-гостоприемният хотел в града.

Дефиле „Уикенд в Пловдив“ е неповторимо по рода си събитие, което ще се проведе за първи път на територията на България и е повод за много посетители да станат част от магията на Вечния Пловдив. Събитието се организира от Съвет по туризъм – Пловдив в активно сътрудничество с Университет по хранителни технологии – Пловдив, ОИ „Старинен Пловдив“, РИМ, РАМ, ГХГ, Сол Комюникейшънс ЕООД, професионални гимназии и висшите учебни заведения.

Facebook – /Уикенд в Пловдив 

КЪМ УЧАСТНИЦИ –>

Подробности

Начало: март 9 @ 12:00 am
Край: март 11 @ 12:00 pm
Категории Събитие:
Етикети Събитие:
Уебсайт: Посетете сайта на събитието

Локация

Пловдив

Пловдив, 4000 Bulgaria

Посетете сайта на локацията

Програма

  • 12:00 - Откриване в ДК "Борис Христов"
  •  

Организатор

Съвет по туризъм – Пловдив
Тел: +359 888 909 960
Email:
Уебсайт: Посетете сайта на организатора