Винена резиденция TODOROFF 

Винена резиденция TODOROFF 

Винена резиденция TODOROFF сe намира в село Брестовица, Пловдивски регион, на 150 км от София и само на 15 км от културната столица на България – Пловдив. Разположена в двора на Винарска изба TODOROFF, тя предлага винотерапевтично меню на база натуралните продукти на винопроизводителния процес. Ресторантът на резиденцията разполага с 60 места, панорамна тераса към него с още 40 места и барбекю градина с 30 места.

Може да доставите удоволствие на сетивата си, като дегустирате вина в уникалната дегустационна зала на TODOROFF Wine Residence, разположена на 8 метра под земното равнище и приютяваща 65 човека.

Резиденцията разполага още с конферентна зала за 40 човека. Предлага се различен тип аранжиране, съобразено с изискванията на гостите. Оборудвана е с мултимедия, екран, флипчарт и безжичен интернет.
На разположение на гостите са 3 апартамента, 4 студиа, 3 двойни стаи и 4 единични стаи, с възможност за двойно настаняване. Всички са елегантно обзаведени, с луксозни бани и панорамни балкони. Разполагат със сателитна телевизия, минибар и wireless достъп до интернет.

 

АДРЕС

с. Брестовица, ул. Ген. Гурко 1, Пловдив

ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: +359 896 689 442

Website: todoroff-wineresidence.com

E-MAIL: reservations@todoroff-wineresidence.com

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *