Съветът по туризъм – Пловдив стана партньор на Хотелския форум. Членовете на съвета със специални условия за участие

Съветът по туризъм – Пловдив стана партньор на Хотелския форум. Членовете на съвета със специални условия за участие

Над 350 хотелиери, инвеститори и експерти ще се съберат на 30 септември 2020 г. в новия Гранд хотел Милениум София и на 1 октомври – онлайн за Хотелския форум – най-голямата международна среща за инвестиции и управление на хотели у нас.

Програма с много от най-актуалните за хотелиерите теми

Програмата на Хотелския форум покрива широк кръг от теми, които вълнуват хотелиерите, сред които кога да очакваме възстановяване при събитията и MICE туризма; кои нови технологии, решения и услуги могат да помогнат на хотелиерите да се справят с последиците от К-19 и социалната изолация; какво да очакват планинските хотелиери за зимен сезон 2020, а морските за летен 2021; какъв е потенциалът за развитие на спа туризма; кои са най-актуалните F&B иновации; как с минимални усилия и инвестиции да превърнем хотела в „уелнес хотел“ и много други.

 

5 причини, защо е важно да участвате в Хотелски форум 2020:

  • Независимо колко голям е хотелът, който управлявате, това е Вашето събитие, защото тук ще научите за последните тенденции и иновации в бранша, ще си сверите часовника с Ваши колеги и експерти в туризма, ще почувствате „пулса“ на събитията.
  • Тук ще срещнете и ще обмените мисли и идеи с мениджъри и собственици на всички типове хотели – спа, градски, ваканционни и др.
  • Хотелският форум е възможност, Вашият глас да бъде чут.
  • Това е най-голямата професионална среща на хотелиерите у нас. Стотици делегати, повечето от които инвеститори и мениджъри, се очаква да участват.
  • Според много Ваши колеги, Форумът е най-стойностното професионално събитие в туризма в България, защото…

 

„Хотелският форум дава възможност за създаване на ценни контакти, обсъждане на актуални теми и повдигане на злободневни въпроси, касаещи развитието на индустрията“.

Жулиета Серафимова – генерален мениджър, Гранд Хотел Милениум София

 

„Хотелският форум се доказа във времето като събитие, на което професионалистите се събират и обменят ценна информация, знания и умения в името на развитието на туризма и професионализма“.

Анна Божкова – генерален мениджър на „Арте СПА § Парк“ (Велинград)

 

„Благодарение на Хотелския форум, българската хотелска индустрия има платформа, чрез която да комуникира, да следи новостите и да повишава нивото си“.

Ивайло Лефтеров – инвестиционен директор, Svart Hotel (Норвегия)

 

„Това, което ми харесва в Хотелския форум са високото ниво на лекторите и участниците, както и актуалните и разнообразни теми. Препоръчвам събитието на всеки, който работи активно в хотелския бизнес“.

Живко Иванов – директор управление на активи, Галакси Инвестмънт Груп

 

„За мен, Хотелският форум е най-стойностното събитие в календара в България.“

Калоян Спасов – генерален мениджър на хотел „Ястребец“ (Боровец)

 

Сред лекторите в програмата ще бъдат опитни инвеститори и мениджъри, като Веселин Данев – управляващ партньор на Сигма Кепитъл; Жулиета Серафимова – генерален мениджър на Гранд Хотел Милениум София; Живко Иванов – директор „Управление на активи” в Галакси Инвестмънт Груп; Владимир Ников – главен изпълнителен директор на Bul Hotel Consulting; Димитър Колев – генерален мениджър на Пирин Голф (Банско); Светла Станева – мениджър корпоративно развитие на хотел Дипломат Плаза (Луковит); Николай Русев – генерален мениджър на Гранд Хотел София; Павлин Косев – председател на Варненската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите; Даниела Стоева – председател на УС на АБТТА и много други.

Участвайте и Вие

За собственици и мениджъри на хотели-членове на Съвета по туризъм – Пловдив са достъпни ограничен брой безплатни регистрации. Ако сте собственик или мениджър е достатъчно да попълните кратката регистрационна форма тук: http://htif.eu/gms-investors

 

Хотелиери-членове на съвета, които желаят да се регистрират като делегати, ползват 15% отстъпка от всички цени за регистрация тук: http://htif.eu/reg-hotels-htif2020 (въведете промокод PARTNER2020)

 

Фирми-доставчици на хотели, които са членове на сдружението ползват 10% отстъпка от цените за регистрация тук: http://htif.eu/reg-suppliers-htif2020 (въведете промокод PARTNER2020)

 

През 2020 г., Хотелският форум е с мото „Продължаваме заедно“.

 

 

За повече и информация и контакти:

Георги Дучев

Директор

Хотелски форум

Т: +359 88 843 64 03

Email: gd@htif.eu

www.HTIF.eu

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *