Поздравителен адрес и плакет от Кмета инж. Иван Тотев за 20-та годишнина на Съвета по туризъм в Пловдив

Поздравителен адрес и плакет от Кмета инж. Иван Тотев за 20-та годишнина на Съвета по туризъм в Пловдив

Заместник-кметът по култура и туризъм на община Пловдив инж.Александър Държиков връчи от името на Кмета на Пловдив инж. Иван Тотев поздравителен адрес и плакет на председателя на УС на Съвета по туризъм инж. Любозар Фратев, по повод навършването на 20-години от създаването на организацията.

„Приемете моите най-сърдечни поздрави и благопожелания по повод честването на 20-та годишнина от създаването на Съвета по туризъм в Пловдив! Този юбилей със сигурност е повод за гордост и удовлетворение не само заради постигнатите успехи и завоювания престиж, но и заради ежедневните, всеотдайни и неуморни усилия, които членовете на Съвета са полагали и полагат  в продължение на 20 години за развитието на туризма, за насърчаване на частната инициатива, както и за изграждането на коректни, професионални и лоялни взаимоотношения при формирането и реализацията на туристическия продукт в регион Пловдив.

Нека се обърнем с благодарност към многобройните членове и съмишленици, които през тези 20 години не пожалиха личния си труд в името на просперитета на град Пловдив и работиха неуморно за популяризирането на предимствата на града и региона като една от най-привлекателните туристически дестинации в България. Вярвам, че ЗАЕДНО е не просто мото в годината на Пловдив – Европейска столица на културата, а е нашата формула на успех!“

Източник: Община Пловдив

 

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *