Дефиле „Уикенд в Пловдив“ кани туристи от цялата страна през март

Дефиле „Уикенд в Пловдив“ кани туристи от цялата страна през март

Съвет по туризъм – Пловдив отправя покана към всички желаещи да се докоснат до магията на най-стария жив град в Европа на 8, 9 и 10 март 2019г и да прекарат един необичаен уикенд, наситен със запомнящи се емоции в Пловдив.

Всеки посетител може да закупи своята гривна от обектите, участващи в събитието и да се наслади на историята и културния живот на Европейската столица на културата за 2019г. – Пловдив, да посети концерти, спектакли, музеи и галерии, да вкуси от специалитетите в заведенията, да  релаксира  и пренощува в някой хотел.

Гривната дава право на посещение на обектите и да ползва техните атрактивни отстъпки, посочени в брошурата на събитието. Посетителите могат да се възползват от допълнителните услуги на всеки един участник в събитието – Спа и Релакс центрове, басейни, фитнес зали, ресторанти и други, както и да получат промоционални карти или ваучери.

Доброволци от университетите и училищата в града ще помагат на гостите с информация. Откриването е на 8 март /петък/ от 16ч.

Тези, които попълнят онлайн анкетата, участват в томбола с награди, сред които безплатна нощувка за двама в хотел по избор; вечеря за двама;  билети за двама за спектакъл по избор;  ваучер с 50% отстъпка за Спа и релакс процедури;  семеен билет за посещение на музей/галерия по избор.

Това ще е възможност да се отличи най-гостоприемният хотел, музей и културна институция според преценката на хората.

На официална вечеря на 12 март в знаков туристически обект, ще се обявят и раздадат наградите на публиката за „Най-гостоприемният хотел, заведение, културна институция“, определени въз основа на резултатите от онлайн анкетата. Те ще оценят къде са посрещнати най-топло, къде са се чувствали най-уютно, какво ги е впечатлило най-много сред посетените от тях обекти.

Дефиле „Уикенд в Пловдив“ е неповторимо по рода си събитие, което ще се проведе за втори път на територията на България и е повод за много посетители да станат част от магията на хилядолетния град. Събитието се организира от Съвет по туризъм – Пловдив в активно сътрудничество с Община Пловдив, Университет по хранителни технологии – Пловдив, ОИ „Старинен Пловдив“, РИМ, РЕМ, Сол Комюникейшънс ЕООД, професионални гимназии и висшите учебни заведения.

Към статията –>>

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *