Дефиле „Уикенд в Пловдив“ 2019

Зарежда Събития

Съвет по туризъм – Пловдив ви кани да се докоснете до магията на най-стария жив град в Европа на 8, 9 и 10 март 2019г. от 12ч. в петък до неделя. Това е изключителна възможност да прекарате един необичаен уикенд в Пловдив.

Желаещите ще могат да разглеждат „пъстрата палитра“ на хотелската ни база с тайните на нейната „кухня“, да посетят спектакли, музеи и галерии, да вкусят от специалитетите в нашите заведения, да  релаксират  и пренощуват в някой хотел, както и да се възползват от допълнителните услуги на всеки един участник в събитието – Спа и Релакс центрове, басейни, фитнес зали и др. Само през този уикенд може да получите промоционални карти или ваучери за обектите, а входът за посетители е свободен за хотелските бази. Входът за културните институции ще бъде на преференциални цени.

Дефиле „Уикенд в Пловдив“ е неповторимо по рода си събитие и повод за много посетители да станат част от магията на Вечния Пловдив. Събитието се организира от Съвет по туризъм – Пловдив в активно сътрудничество с Община Пловдив, Университет по хранителни технологии – Пловдив, ОИ „Старинен Пловдив“, РИМ, РАМ, ГХГ, Сол Комюникейшънс ЕООД, професионални гимназии и висшите учебни заведения.

март 08 2019

Подробности

Начало: март 8, 2019 @ 12:00 am
Край: март 10, 2019 @ 8:00 pm
Категории Събитие: