„Уикенд в Пловдив“ 2019

Зарежда Събития

Съвет по туризъм – Пловдив ви кани да участвате в един нов проект, който дава възможност да се докоснете до магията на най-стария жив град в Европа на 8, 9 и 10 март 2019г. Имате възможност да прекарате един необичаен уикенд, наситен със запомнящи се емоции в Пловдив.

Всеки посетител може да закупи своята гривна от посечените обекти, участващи в събитието и да се наслади на историята и културния живот на Европейската столица на културата за 2019г . – Пловдив, да посети концерти, спектакли, музеи и галерии, да вкуси от специалитетите в заведенията, да  релаксира  и пренощува в някой хотел. Гривната дава право на посещение на обектите и да ползва техните атрактивни отстъпки, посочени в брошурата на събитието. Посетителите могат да се възползват от допълнителните услуги на всеки един участник в събитието – Спа и Релакс центрове, басейни, фитнес зали, ресторанти и други, както и да получат промоционални карти или ваучери. Доброволци от университетите и училищата в града ще помагат на посетителите с информация.

Откриването на събитието ще бъде на 8 март /петък/ от 16ч.

Тези от Вас, които попълнят онлайн анкетата, участват в томбола с награди:

– безплатна нощувка за двама в хотел по избор;

– вечеря за двама;

– билети за двама за спектакъл по избор;

– ваучер с 50% отстъпка за Спа и релакс процедури;

– семеен билет за посещение на музей/галерия по избор.

Това ще е възможност да се отличи най-гостоприемният хотел, музей и културна институция според Вашата преценка.

На официална вечеря на 12 март /вторник/ в знаков туристически обект, ще се обявят и раздадат наградите на публиката за „Най-гостоприемният хотел, заведение, културна институция“, определени въз основа на резултатите от онлайн анкетата. Те ще оценят къде са посрещнати най-топло, къде са се чувствали най-уютно, какво ги е впечатлило най-много сред посетените от тях обекти.

„Уикенд в Пловдив“ е неповторимо по рода си събитие, което ще се проведе за втори път на територията на България и е повод за много посетители да станат част от магията на Вечния Пловдив. Събитието се организира от Съвет по туризъм – Пловдив в активно сътрудничество с Университет по хранителни технологии – Пловдив, ОИ „Старинен Пловдив“, РИМ, РЕМ, ГХГ, Сол Комюникейшънс ЕООД, професионални гимназии и висшите учебни заведения.

Подробности

Начало: март 8 @ 12:00 am
Край: март 10 @ 8:00 pm
Категории Събитие:
Уебсайт: Посетете сайта на събитието