Годишно общо събрание на Съвет по туризъм

Университет по хранителни технологии Пловдив
бул. "Марица" 26
Пловдив, 4020 Bulgaria
4:00 pm - 6:00 pm

Дефиле “Уикенд в Пловдив” 2018

Пловдив
Пловдив, 4000 Bulgaria
March 9 - March 11
Всички събития

Предстоящи събития

23 November 2018

“Дефиле на младото вино” 2018

Пловдив
November 23 - November 25

Партньори

Отзиви за нас

Уважаеми г-н Фратев,

Уважаеми организационен комитет,

Сърдечно Ви благодаря за прекрасните думи, както и за възможността да присъстваме на празниците, които организирате! Вярвам, че с Вашата дейност по организацията на подобни културни събития, града ни се развива с всяка година все повече и ще се радвам да имам възможността и за в бъдеще, заедно с екипа на р-нт Мавруда да допринасяме за това. Във Ваше лице виждаме верен другар и съратник и Ви желаем крепко здраве, вдъхновение и успех във всяка следваща инициатива! С уважение, Явор Калинин

Явор Калинин, комплекс “Мавруда”

“Здравейте! Възхитена съм от организацията тази година. Успехът на Дефиле 2016 е съвсем основателен. Дано имаме възможността да осъществим заедно и други фестивали в Пловдив. Весели празници и до нови срещи!”

Гергана Кабаиванова, Фондация „ЛокалФууд.бг”

“Здравейте! Поздравления за организацията на “Дефиле на младото вино” 2016! Формата започна да става все по-атрактивен! Поздрави!”

Ники Йорданов, Винарна Братанови

“Скъпи г-н Фратев и целия екип на Вино и Гурме 2016, благодарим Ви за възможността да участваме за втора година в това така вкусно и ароматно събитие, което даде възможност да се преоткрият много нови места и храни в Стария Град. Участието ни беше изпълнено с положителни емоции и смятаме, че това на 100% се дължи на абсолютно безпроблемната организация, инструкции и информация. За нас макар и едно от най-мащабните това събитие ще остане като едно от най-безпроблемните и най-добре организирани  такива. Благодарим сърдечно и на доброволците, които се трудиха и измориха много повече от нас! Успех с всички бъдещи начинания. Ще се радваме да сме част от тях! Поздрави!”

Оля и Борис, Трастена