“Хеброс бус” АД – транспортна фирма

“Хеброс бус” АД – транспортна фирма

Адрес: Пловдив 4003, бул. “Македония” № 1, Автогара “Родопи”, ет. 2
Тел.:+359 32/ 657 811, +359 32/ 657 814
Факс: +359 32/ 657 812
e-mail: office@ hebrosbus.com, v_doshkov@hebrosbus.com
Уебсайт: www.hebrosbus.com

 

“Хеброс бус” АД е най-голямата транспортна фирма в Пловдивска област и притежава Лиценз № 0520 на Европейската общност за извършване на международни автомобилни превози, издадени от Министерство на транспорта. Дружеството притежва разрешителни за туроператор и турагент.

Компанията извършва превоз на пътници по градски и междуселищни линии от Общинската, Областната и Републиканската транспорти схеми. Фирмата е утвърден превозвач в специализираните превози на пътници в региона. Компанията води експанзивна политика по отношение на привличане на клиенти за специализиран превоз и към 2018г е основен превозвач на големи заводи и предприятия в Пловдивски регион.

“Хеброс бус” АД убедително се е наложило на пазара при осъществяване на случайни превози в страната и чужбина. Дружеството е надежден партньор на туристически агенции.

“Хеброс бус” АД е собственик на трите автогари в град Пловдив – “ Север”, Юг”, “Родопи” и автогарата в град Хисаря от където се изпълняват регулярни междуселищни линии. Обслужването на линии от масовия градски транспорт се извършва от автобази “Градски превози – 1 и 2”. Автопаркът наброява 320 автобуси, а заетия в дейността персонал възлиза на 800 работници и служители.

“Хеброс бус” АД има собсвен автосервиз за техническо обслужване на наличния автобусен парк и изпълнение на външни услуги. Разполага със собствен лицензиран Контролно-технически пункт за периодични прегледи на автобуси и автомобили.

Дългогодишната практика в Дружеството при осигуряване на транспорт на пътници е доказателството за опит и сериозни възможности в осъществяването на тази дейност.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *